Thursday, December 23, 2010

In the mode of "tgh berfikir nak buat biz... tp biz apa ek??"

Ermmm...
tgk pd tajuk tu, mcm gah je kn...
tp tu laa kan... berbelah bagi... ooppss.. bkn berbelah bagi actually...
tatau apa nak buat... until, got the chance to speak to a long lost friend of mine (actually secara tak sengaja bila tgk fb, tertgk gmbr profile dia - dia letak gmbr kek lapis...)...

I then went to her fb page and went through it, then got to understand that she will conduct a baking class - apa lagi, terus call dia and confirm my place to attend to her class... Along the way, bila converse dgn dia tu, I realize that that has been my passion, along the way... tp takut actually... takut nk terjun bidang F & B ni... tatau ada market ke tak should I pursue in the line... takpe... kita nengok je lah nanti... doakan sy ye...

Pada kengkawan yg berminat, leh la visit blog dia - http://daporcokelat.blogspot.com... maaf sesgt... sy ni gheti nk link kn address ni... klu kwn2 nk menjengah, terpaksa la kopipes ke new page ye...
atau... ada sesape yg buleh tlg ajar sy... sbb sy ni buta IT sikit... dh cuba baca dh... tp tetap tak gheti... huhuhu...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...